Om Oss


Jeanette Svensson

Hej hej!

Jag heter Jeanette men kallas,
för Nettan. Är 40år o gift, har tre barn. Mitt hundintresse började när jag var 14år, och sen dess har jag bara hållit på med hundar, Ja lite hästar med=) Jag hjälper till o håller kurser o tävlingskurser, Hjälper andra privat med problem hundar o tävlings träning i bruks o lydnad.
 

Min störtsta framgång har jag haft med

Memorix Louders Han var en riktig tuff liten herre som inte var så lätt alla gånger.

Vi tävlade i

Elit skydd

Elit spår fick två cert,

Vann Schäfer SM i skydd.

Kom trea på schäfer SM i spår.

 

Han besatt en enorm arbetskapacitet den gossen. Min gamla hund Var en långhårs schäfer som tävlade elit i alla grenar utom rapport. Gud vad jag saknar denna lilla man, han tog hela mitt hjärta lilla whiskypinnen=). Nu har jag en liten schäfer tik efter Gråmanns Fönn "Diva" som jag har stora förhoppningar på Hon är förig med naturliga angreppsbitar, och bra näsa. Andra intresse är mina barn o fotboll, innebandy, hästar o min man Johan=) Det var lite om mig, är det nåt ni undra om eller vill veta mer om så hör av er kram Nettan!


Emma Svensson  
Hej jag heter Emma och är 18år.Mitt hund intresse väktes nog i mammas mage=) så länge jag kan komma ihåg så har jag varit med mamma på olika hundgrejer. När jag vad tolv år började jag tjata om en egen hund, vid 13år gav dem upp hihi men dem tyckte schäfer skulle bli för mycket hund! så vi kollade på sheltie, pincher, golden, spaniel mm men till slut gav dem med sig,
Beställde en schäfer, men den fick vi aldrig hem han dog innan, så då tog jag en annan vappis från samma ställe fast en annan kull! Henne hade jag haft i tre veckor innan vi fick ta bort henne, hon fick förstorad luftstrupe. Men så hittade vi lilla Diva på Gråmanns kennel. En super trevlig tjej med enorm arbetslust o kamplust, men väldigt förig, Diva o jag tävlar Elit klass sök & Elit klass spår, lydnads klass 3 tanken var att startat henne i skyddet i våras, men då bröt hon mellan hasen så det blev inget, och sen fick hon valpar .Vi körde godkänt i lägre klass skydd med .Hon är korad på 553p. När jag inte håller på med hund så spelar jag fotboll o innebandy. Det var lite om mig Emma!